Om oss

Välkommen till en sida som ska vända ut och in på begreppet skönhet. Genom alla tider så har människan gjort allt i sin makt för att se bättre ut. I forna egypten använda man smink och olika medel för att ta fram sitt yttersta. Ser man till vårt land så använde exempelvis vikingarna olika färger och andra accessoarer för att göra sig fina och vackra inför stundande slag. Det finns helt enkelt en historisk utgångspunkt i att se bra ut. Den tycker vi är viktig.

Vi ger värdefulla tips om skönhet och hälsa

Detta då många ställer sig skeptiska till skönhet och jakten på det bästa. Man talar om fåfänga och man talar om att skönhetsindustrin är en osäker bransch som bara skor sig på gemene mans osäkerhet. Det vi vill göra här är att visa upp olika skönhetsbehandlingar ur alla perspektiv: vad är bra, vad är sämre, vilka risker finns, hur lång tid tar det att återhämta sig och vilket pris får man betala? Allt är långt ifrån bra med skönhetsindustrin och visst finns det saker som kunde göras bättre.

Men, allvarligt talat: idag finns det behandlingar och ingrepp som verkligen fungerar, som kostar en blygsam summa och som är säkra. Det vill vi föra fram och därigenom ta bort lite av den stigmatisering som ofta drabbar personer som väljer att ta hjälp för att se bättre ut.

Vi kommer även att fokusera mycket på hälsa i övrigt. Vilken träning är bäst för dig? Vilken typ av kost får din kropp att må bättre? Vad ska du göra för att få mindre stress i din vardag och hur kan du få ett lite enklare livspussel att lägga ut? Vi ska titta närmare på detta och ge tips, råd och fakta om allt som rör hälsa, träning och välmående. Vi hoppas att den här sidan kommer att ge dig ny inspiration, nya idéer och mod nog att starta en förändring i ditt liv. Välkommen!