Hälsokontroller för personal i Stockholm

Ta reda på hur din personal mår genom att utföra hälsokontroller. Det kan hjälpa såväl dig som din personal att få veta hur deras mående är, och hur bra kondition som de egentligen har.

Personalen är den största och viktigaste investeringen du har. Därför är det mycket viktigt att du har koll på hur de mår. En personal som bara jobbar på och inte gör något väsen av sig, kan må sämre psykiskt och fysiskt än personal som har lätt för att berätta hur de mår. Men hur ska man då kunna fånga upp de som normalt inte säger så mycket? Det är där som hälsokontroller används av många företag i Stockholm. Kontroller där personalens hälsa är i fokus, och där du får veta ifall något är fel.

Tid från jobbet för hälsokontroller

När man utför hälsokontroller för personal i Stockholm, så brukar man förlägga kontrollen under arbetstid. Det beror på att det är något som personalen inte själva har bett om. Och att det annars kan stressa personalen så att de inte vill göra det. Att veta hur din personal mår är en viktig del i ditt företag, så därför ska du inte göra något som kan hindra att personalen kommer till kontrollen. Men vad händer under en hälsokontroll? Jo, du kommer få göra en hel del tester där du bland annat får prova din kondition. Det är en förutsättning för att din arbetsgivare ska kunna veta hur du mår och hur du tänker.