Boka företagsmassage till företaget i Stockholm

Att få anställda i företaget att må bra är något alla arbetsgivare eftersträvar. För företag baserade i Stockholm kan man boka företagsmassage för att öka de anställdas välbefinnande.

Visst är det så man smälter nästan bara genom att höra ordet massage? Man kan nästan känna de lugna och rytmiskt arbetande händerna på kroppen bara man tänker på det. Att massage har många fördelar är vetenskapligt bevisat. För en person som lider av spänningshuvudvärk och får regelbunden massage minskar anfallen med 50%.

Titta på hur de kontorsanställda på företaget har olika sittpositioner under dagen. Ju mer senare på dagen desto mer olika kufiska sittställningar brukar uppstå. Det brukar ge en insikt i vilket stort behov det finns av massage. Även om företaget investerar i ergonomiska stolar och ståskrivbord sjunker arbetsställningen ihop under dagen.

Ett rum för företagsmassage

En massör kan komma till företaget och lirka upp stela ryggar och höfter för en bättre kroppshållning. Arbetsgivaren kan beställa företagsmassage i Stockholm, alltså en massör som kommer till företaget och masserar. Företaget behöver fixa ett utrymme som är lugnt där massören kan ställa upp sin massagebänk.

Med massage på arbetet förbättras de anställdas immunförsvar vilket ger friskare anställda. De får också en endorfinkick som gör dem på bättre humör. Friskare anställda med gott humör borgar i förlängningen för att de också gör ett bättre arbete. Det brukar uppskattas av anställda på olika företag att ha regelbundna besök av massören. De vet att de regelbundet får både avslappning och nya härliga endorfiner.