Kombinerad frisör och barberare i Gävle

Frisörer finns det ofta flera att välja mellan, men att hitta någon som både tar hand om hår och skägg är ovanligare. För den som bor i Gävle finns det en frisör som handahåller dessa tjänster.

Kent hade fått ett nytt jobb och behövde hitta en frisör i Gävle. Till en början ville han bara ha någon som kunde klippa, han var inte så nogräknad. Han bokade in sig hos första bästa och fick när han kom till salongen en ny upplevelse.

Salongen var stilla när han kom. Därför frågade frisören som tog emot honom om han även ville ha sitt skägg trimmat. Hon såg säkert att han inte haft tid att fixa till det på morgonen. Så varför inte? Han kunde få välja mellan att de använde rakapparat eller kniv. Han hade sett rakning med kniv i någon film och tyckte det kändes spännande och annorlunda.

Frisör i Gävle med oväntade talanger

Det var först när det var dags för skägget som han blev lite orolig. En kniv så nära halsen. Men han hade inte behövt oroa sig. Allt gjordes mjukt och försiktigt och han kände hur kroppen slappnade av. Det var som att få ansiktsmassage, tyckte han.

Ansiktet blev mjukt och skägget snyggt, håret med förstås, det hade han nästan glömt. Vilken upplevelse. Nu kunde han inte gå tillbaka till bara frisör igen, inte nu när han hittat en barberare i Gävle. Det kändes lyxigt på ett sätt som redan hade fått honom att boka en ny tid snart igen.